Items voor goederen- en dienstenveiling

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 06 januari 2018 13:55 door Willem Bardoel

In het kader van het 100-jarig bestaan van VV De Zwaluw zal De Kleppenburg op 10 maart 2018 het decor zijn voor een grootse Goederen- en Dienstenveiling. Doel van deze veiling is om geld bij elkaar te brengen voor de kantine.

Afgezien van een laagje verf is aan de kantine al dertig jaar niks meer veranderd. De kantine is dan ook toe aan een grondige opknapbeurt. Met de veiling willen we daarom geld bij elkaar brengen om de kantine te verbouwen. 

In voorbereiding op deze veiling is de club nu op zoek naar leuke items om te veilen. Graag willen we iedereen die veilingitems of -ideeën hiervoor heeft vragen om deze door te geven aan de Veiling-Commissie. Je kunt ze mailen naar veiling@vvdezwaluw.nl. Fons van Heusden zal dan alle items in kaart brengen. 

Voor de goederen- en dienstenveiling moeten een aantal topstukken gevonden worden. Eén van deze topstukken zal de Skybox van Bavaria zijn. Vanuit deze Skybox is het mogelijk om de jubileumwedstrijd van het eerste elftal van vv De Zwaluw te bekijken tegen de oud-internationals tijdens het jubileumweekend.

Het is van groot belang dat er nog meer van deze toffe items worden aangemeld. Dat kunnen we als voetbalclub niet zonder de inzet van de gemeenschap. Vandaar deze oproep om items aan te melden voor de goederen- en dienstenveiling.

Update (16-jan-2018):
De speciale veilingscommissie heeft de lijst van veilingsitems verder uitgebreid. Deze is via deze link en hieronder te vinden.

« ga terug
Evelien Spar Boere Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB Aben Reclame Cuijk Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn