Helikoptervlucht 'fantastische ervaring' voor John Hutten

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 13 september 2018 18:10 door Willem Bardoel

Tijdens de goederen- en dienstenveiling was door Kersten Assurantiën een kavel (nr. 100) ingebracht: ‘helikopter vlucht boven Oeffelt en Land van Cuijk’. De koper van het kavel was destijds John Hutten uit Oeffelt. Afgelopen zaterdag was het zover. Het weer was goed en daarmee het uitzicht prachtig! 

John werd om 15.30 uur opgehaald door Robert Kersten en samen zijn ze naar Odiliapeel gereden. Aldaar werd onder het genot van een kop koffie de helikopter bezichtigd en werd John gevraagd waar hij zoal naar toe wilde vliegen. Na de gebruikelijk ‘check’ van de helikopter kon de vlucht starten.

John is over Venhorst, Landhorst, Rijkevoort, Haps, paar rondjes Oeffelt, Cuijk, Kraaijenbergse plassen en Mill gevlogen. Een half uur alles vanuit de lucht bekijken, is prachtig! ‘Een fantastische ervaring en ik heb veel foto’s en filmpjes kunnen maken’, zei John. Vervolgens heeft ook Robert deze vlucht nog mogen maken: een geweldige ervaring!

Tekst en foto's: Robert Kersten

 

« ga terug
Atlantic Power Kombi Bouwmaterialen Autoservice VDB Security Art Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Spar Boere Van Alem Fotografie