Hartelijk gefeliciteerd met voetbalvereniging De Zwaluw!

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 07 juni 2018 00:00 door Dominique Pichel

Een bijzondere dag. Voetbalvereniging De Zwaluw bestaat op de kop af 100 jaar. Het bestuur wil via deze weg iedereen – (oud)-leden, vrijwilligers en supporters – feliciteren met het jubileum van onze prachtige club. Dit weekeinde zullen we op het eeuwfeest met elkaar proosten op dit heugelijke feit. 

De jubileumcommissie heeft samen met vele vrijwilligers alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijk feest van te maken. We openen knallend, met op onze verjaardag de allesbeslissende wedstrijd om promotie naar de vierde klasse van ons eerste elftal (donderdag om 20.00 uur tegen RKKSV). 

Vervolgens zijn er twee activiteiten voor de jeugd: een alcoholvrije disco-partij op vrijdagavond en een voetbaldag op zaterdag. Aansluitend op zaterdag wordt het jubileumboek gepresenteerd, de wedstrijd tegen de oud-internationals gespeeld en gefeest met de dj's van Radio 538. Op zondag sluiten we af met een brunch, receptie en reünie.  

Voor het frühshoppen staat er overigens nog een wedstrijd op het programma. En niet zomaar één. De kampioenswedstrijd van ons vrouwenelftal. Zij spelen om 10.00 uur tegen concurrent Heijen. Onze jeugd JO17 heeft afgelopen dinsdag een goed voorbeeld gegeven om kampioen te worden in hun klasse. Krijgt dit vervolg?

Laten we er de komende dagen samen een onvergetelijk feest van maken dat ons in lengte van jaren zal heugen.Hopelijk zien we elkaar bij het jubileum in grote getale. In ieder geval een fijne verjaardag gewenst.

Peter Coenen 
Voorzitter

« ga terug
Autoservice VDB Kersten Assurantiƫn Aben Reclame Cuijk Van Neerven Sport Evelien Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kapsalon Annemarie Spar Boere