Foto’s onvergetelijk eeuwfeest De Zwaluw

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 21 juni 2018 18:25 door Dominique Pichel

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Althans, zo luidt het gezegde. In dit geval gaat die vlieger niet (helemaal) op. Bij het jubileumweekeinde van De Zwaluw moet je bij zijn geweest. Pas dan kan en mag je erover meepraten. Het was namelijk vier dagen lang één groot feest, een ervaring om nooit te vergeten.

Via de foto’s, geschoten door onder meer Margret Tijssen en Ed van Alem, kunnen we nagenieten. Dat is ook mogelijk via onze socialmediakanalen. Zo zijn er meerdere berichten verstuurd via Facebook en Twitter (klik hier én hier).

De vele beelden heeft de webredactie verzameld in meerdere albums, gesorteerd op de dag van het eeuwfeest. Mocht je zelf nog foto’s hebben of iemand kennen die foto’s van ons 100-jarig bestaan heeft gemaakt, zorg dan dat ze opgestuurd worden zodat we ze via deze kunnen delen. Zo deelde hobbyfotograaf Bas Tukker al zijn fotoreportage van donderdag al met ons.

UPDATE: Ook de foto's van Maaike Fransen staan nu op onze site, bij het fotoalbum van zondag. Ze zijn via onderstaande link te bekijken, in het einde van het album. 

« ga terug
Spar Boere Autoservice VDB Van Neerven Sport Kersten Assurantiën Evelien Aben Reclame Cuijk Kapsalon Annemarie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.