Dorpsbrunch bij De Zwaluw op jubileumzondag

De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 01 mei 2018 15:50 door Dominique Pichel

Voetbalvereniging De Zwaluw organiseert op de zondag van het jubileumweekend een dorpsbrunch voor al haar leden en mensen uit Oeffelt. Op 10 juni van 11.30 tot 13.30 uur wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om gebruik te maken van deze brunch met fruhshoppen. Dit houdt in dat het evenement plaats zal vinden aan lange tafels. Als de weergoden ons gunstig gezind zijn, zullen we gezellig met z’n allen buiten gaan brunchen.

Bij slecht weer vindt het evenement dat behoort tot ons 100-jarig bestaan binnen plaats. De brunch is voor jong en oud, zo kan de jongste jeugd zich heerlijk uitleven op de aanwezige springkussens.

Tijdens de luxe brunch zal het volgende worden geserveerd: een hartige snack, soep, (harde) broodjes met beleg, koffie en thee, melk en jus d’orange.

De kosten voor deze luxe brunch bedragen € 5,00 voor een basisschoolkind en € 10,00 voor volwassenen en kinderen die de basisschool hebben verlaten.

Voor deze brunch dien je jezelf op te geven. Dit kan door het strookje in te vullen en voor 1 juni in te leveren bij Geert Thielen (zie hiervoor dit formulier). De benodigde informatie kan ook doorgemaild worden naar gjmthielen@home.nl.

De jubileumcommissie van De Zwaluw hoopt op een mooie opkomst op deze zondag van het jubileumweekend. Geef je zelf op en zorg dat je dit gezellige evenement niet mist.

Autoservice VDB Aben Reclame Cuijk Kapsalon Annemarie Spar Boere Van Neerven Sport Evelien Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kersten Assurantiƫn