Digitale inschrijving jubileumboek

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 10 december 2017 12:55 door Willem Bardoel

Vele enthousiaste mensen hebben genoten van de foto en documenten presentatie. Gehouden in het weekend van 2 en 3 december. Zij hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om voor in te schrijven voor een jubileumboek.

Wat kun je verwachten van het boek?

• Het boek gaat drie hoofdstukken bevatten, Den Berg, Dorp en Hogehoek.
  • Er wordt van ieder jaar een korte dan wel langere beschrijving gegeven van feiten en gebeurtenissen.
  • Er worden alle bestuursleden, die waren te achterhalen en minimaal 1 jaar actief waren, in opgenomen met een beschrijving van functie, eigen verhalen en verdiensten.
  • Er worden alle gedecoreerden en onderscheiden personen, o.a. leden van verdiensten, ereleden, Knvb speld etc, in opgenomen met hun verhaal en verdiensten voor de Zwaluw.
  • Er worden alle trainers die de Zwaluw heeft gehad, vanaf 1950 tot heden, in opgenomen met hun verdiensten en beleving bij de Zwaluw.
  • Er wordt een selectie van de eeuw in opgenomen, +/- 30 spelers, ieder met zijn eigen verhaal en belevenissen. Criteria is dat spelers van de eerste 50 jaren, op basis van aangeven van oudere in leven zijnde leden, en de laatste 50 jaren op aangeven van de trainers zijn gekozen.
  • Alle kampioenschappen met foto. Jubileumfoto’s van alle teams, het bestuur, commissies en de twee hoofdsponsors..
  • Bij ieder hoofdstuk is een apart subhoofdstuk van de jeugd bijgevoegd.
  • Index, statistieken en alle ingezonden stukken.
  • Het boek zal afhankelijk van het aantal inschrijvingen tussen € 25 en € 30 gaan kosten.

Digitale voor inschrijving

Bij deze willen wij u in de gelegenheid stellen digitaal in te schrijven. Het is voor ons van uiterst belang dat degene die een boek willen aankopen dit doen via inschrijving. Op basis hiervan kunnen wij dan een inschatting maken hoeveel we er kunnen gaan bestellen.

Klik hier voor het formulier. Vul deze digitaal in en mail het dan naar Frans Maassen of Peter Coenen.

Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Security Art Kapsalon Annemarie Evelien Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Spar Boere Hoofdsponsor