Definitieve programma jubileumweekend

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 18 april 2018 20:35 door Willem Bardoel

Na een geslaagde Kick-off, een fantastisch verlopen goederen- en dienstenveiling gaan we rap naar de volgende feestelijke aangelegenheid, namelijk het jubileumweekend met het vieren van het 100-jarige bestaan van onze vereniging!

Met gepaste trots kan de jubileumcommissie het definitieve programma aan jullie presenteren:

Donderdag 7 juni
Op donderdagavond 7 juni trapt De Zwaluw onder 23 letterlijk af voor het feestweekend, in de finale van het Onder 23 Jubileumtoernooi. Daarnaast is de afsluitende training voor al onze senioren en de dames. Tijdens dit gebruikelijke mixtoernooi worden altijd leuke onderlinge partijtjes gespeeld. Tevens wordt op deze avond symbolisch de jubileumvlag worden gehesen, want op 7 juni is onze club vv De Zwaluw echt 100 jaar geworden! 

Vrijdag 8 juni
Vrijdagavond 8 juni is er een alcoholvrije disco voor de jeugd, welke in de compleet tot Sensation Blue & White omgeturnde feesttent zal plaatsvinden. Dit alles met een DJ en in een leuk thema, namelijk blauw en wit. 

Zaterdag 9 juni
Op zaterdag is er overdag een clinic voor de jeugdleden met medewerking van topfreestyle voetballers Tom Vegter en Nasser El Jackson. De ultieme voetbaluitdaging voor de jeugdvoetballers van vv De Zwaluw. 

‘s Middags wordt voor genodigden het jubileumboek gepresenteerd. In dit waardevolle document wordt 100 jaar De Zwaluw in kaart gebracht en komen diverse oud-leden, trainers en gedecoreerden aan het woord. Om dit boek in bezit te krijgen, is voor inschrijven gewenst, dat kan via deze link. 

Om 19:00 uur maakt ons eerste elftal zich op voor een voetbalwedstrijd. Niet zo maar een wedstrijd, want het treedt aan tegen de ex-internationals! Wie er komen is nog niet bekend, maar enkele toppers zullen zeker te bewonderen zijn op ons sportpark. 

Voor de wedstrijd en tijdens de rust houdt een DJ de sfeer erin op het sportpark. Na afloop van de wedstrijd zorgen de DJ’s, van niemand minder dan, Radio 538 on Tour voor de sfeer! Dan kunnen de voetjes van de vloer en wordt het een groot feest op Sportpark de Hogehoek! Informatie over de kaartverkoop volgt spoedig via de site. 

Zondag 10 juni

De zondag kan iedereen even bijkomen, want dan houdt vv De Zwaluw een brunch, weersafhankelijk in de tent of buiten. Over het opgeven voor de brunch komt binnenkort meer informatie op de site. Na de brunch vind er tussen 14:00 en 16:00 uur een receptie plaats, waarbij iedereen in de gelegenheid is om de club te feliciteren.  

Gedurende de middag is er ook nog ruimte voor een reünie, welke wordt opgeleukt met een fototentoonstelling waarin de geschiedenis van de voetbalvereniging wordt weergegeven . 

De jubileumcommissie denkt op deze wijze een groot feest voor jong en oud te hebben opgesteld en zien jullie graag op het Sportpark tijdens ons Jubileumweekend. 

100 jaar VV De Zwaluw, erbij zijn is meemaken!

« ga terug
Kapsalon Annemarie Evelien Kersten Assurantiƫn Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere Autoservice VDB Van Neerven Sport Aben Reclame Cuijk