De Zwaluw maakt jubileumprogramma bekend op 99e verjaardag

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 07 juni 2017 18:25 door Willem Bardoel

Op 7 juni 1918, vandaag 99 jaar geleden, werd in Oeffelt onze voetbalvereniging opgericht. Over precies één jaar zal er een groot eeuwfeest losbarsten om het mooie en bijzondere 100-jarig jubileum te vieren. Het hele seizoen 2017/2018 zal in het teken staan van deze speciale gebeurtenis. Er is een mooi programma samengesteld door de jubileumscommissie.

Vandaag, op onze 99e verjaardag presenteren wij het programma van dit jubileumjaar. Deze is hieronder en via deze link te vinden.

Kapsalon Annemarie Spar Boere Van Neerven Sport Aben Reclame Cuijk Autoservice VDB Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kersten Assurantiƫn Evelien