Dank voor prachtig eeuwfeest

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 19 juni 2018 18:00 door Dominique Pichel

Het is al meer dan een week geleden maar nog altijd kijken we vol trots terug op ons eeuwfeest. Van donderdag tot zondagavond hebben we als één vereniging, als een grote familie met vrienden en bekenden mogen genieten van een prachtig jubileumweekend met heel veel hoogtepunten. 

Wat ben ik als voorzitter trots op mijn cluppie en iedereen die zich op enerlei wijze heeft ingezet voor het welslagen van dit jubileum.

Een bijzonder woord van dank aan de jubileumcommissie die twee jaar hard gewerkt heeft aan het programma en opzet van dit grootse feest. Aan de jubileumboekcommissie die een kleine vier jaar gewerkt heeft aan een eeuwboek waar we trots op mogen zijn. Reeds veel mails en apps ontvangen met lovende woorden.

Succesvol
Ook de wedstrijden tijdens onze jubileumweek hebben indruk gemaakt. Hoewel ons eerste elftal er op die donderdag niet in slaagde om promotie naar de vierde klasse te bewerkstelligen – ik ben er trouwens van overtuigd dat dit de komende jaren zeker wel zal gaan gebeuren – was deze wedstrijd een groot feest. Net als de duels van de Onder 17 en onze vrouwen, die beide wel succesvol waren (met een kampioenschap). 

Onbetaalbare krachten
Ook wil ik via deze weg alle mensen feliciteren die onderscheiden zijn. Zoals door de KNVB: Maarten Menting, Hans van Tit, Frans Maassen, Geert Thielen en Hans Geurts. Onze leden van verdiensten Eric Jilissen en Geert Thielen en in het bijzonder onze twee nieuwe ereleden Toon Coenen en Gerda Fransen. Een bijzondere woord voor Frans Maassen en Geert Thielen met hun Koninklijke onderscheiding. Allen hebben zich geruime tijd ingezet voor onze vereniging. Onbetaalbare krachten en o zo belangrijk voor De Zwaluw.

Kortom, het was een geslaagd eeuwfeest. Allemaal hartelijk dank.

Peter Coenen, voorzitter VV de Zwaluw

« ga terug
Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Aben Reclame Cuijk Evelien Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB Kersten Assurantiƫn