Clinic voor alle jeugdleden met topfreestylers

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 09 mei 2018 16:50 door Willem Bardoel

De Zwaluw bestaat dit seizoen honderd jaar. Deze gedenkwaardige verjaardag wordt groots gevierd door onze vereniging en door onze leden. Ook de jeugdleden van de voetbalvereniging worden niet vergeten. 

Voor alle jeugdleden van De Zwaluw is er op zaterdag 9 juni een voetbalclinic. Dit is echter niet alles. Er is een speciale act tijdens deze dag. De topfreestylers Tom Vegter en Nasser El Jackson komen deze dag naar sportpark De Hogehoek. Dit duo kan ontzettend veel vette tricks en met de ogen dicht delen zij een panna uit. Zij zullen tijdens deze dag hun kunsten vertonen. De clinic zelf staat onder leiding van Rob Jilisen en Hans Geurts. Ook de leiders van de jeugdteams van onze club zullen onderdelen van de clinic begeleiden. Tussendoor vertonen Vegter en El Jackson dus hun kunsten. 

De freestyleshow van het tweetal begint om 12.30 uur en duurt tot 13.00 uur. Tussendoor krijgen kinderen de mogelijkheid om op de foto te gaan en natuurlijk kunnen ze ook een handtekening scoren. Iedereen is van harte welkom om tijdens de show te komen kijken. 

Alle jonge jeugdleden zijn in ieder geval van harte uitgenodigd. Mocht je niet kunnen laat het dan even aan je leider weten, dan kan hij of zij jou afmelden. De Zwaluw rekent op jullie komst! En onze topvoetballers natuurlijk ook. Alle jeugdleden worden om 09.30 uur verwacht in Zwaluwtenue. Bij voorkeur thuis omkleden en douchen. Er zijn namelijk weinig kleedlokalen beschikbaar deze dag.

Tijdens het middagprogramma komen de oudere jeugdspelers aan bod. Het gaat dan om MO13-1, MO15-1, JO15-1, MO17-1, MO17-2, JO17-1 en JO19-1. De spelers van deze teams worden om 12.15 uur verwacht. Ook deze spelers moeten thuis al omkleden. Kleedlokalen 3 en 4 zijn alleen bereikbaar om de spullen indien nodig neer te leggen.

Om vast in de sfeer te komen hebben we wat vette video’s van het tweetal op een rijtje gezet:

Tekst: Willem Menting

« ga terug
Aben Reclame Cuijk Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere Autoservice VDB Kersten Assurantiƫn Evelien Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie