Bied op de skybox van Bavaria

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 24 januari 2018 19:25 door Willem Bardoel

Op de cataloguslijst voor de goederen- en dienstenveiling op zaterdag 10 maart a.s. staan inmiddels vele mooie, maar ook bijzondere items om aan deze veiling een extra accent te geven. Door de Veilingcommissie worden initiatieven ontplooid om bijzondere topstukken voor de veiling te kunnen verkrijgen.

Eén van deze topstukken is de skybox van Bavaria, inclusief gratis toegangskaarten voor de bijzondere jubileumwedstrijd op zaterdag 9 juni 2018. Deze skybox biedt ruimte aan circa tien toeschouwers en is voorzien van een eigen tapinstallatie.

Vanuit deze skybox kan de jubileumwedstrijd van het eerste elftal van VV De Zwaluw tegen de oud-internationals van het Nederlands elftal vanaf een bepaalde hoogte worden bekeken.

Dit is een niet-alledaagse mogelijkheid voor de echte voetballiefhebber. Een kans die je niet kunt en mag missen! Een geweldig en bijzonder veilingitem dat bij velen uitermate gewild zal zijn!

Maar er zijn veel meer items/kavels. Je vindt deze items/kavels via de link. Heb je zelf nog een leuk veilingsitem of idee, mail dan de veilingcommissie.

Tekst: Fons van Heusden

« ga terug
Spar Boere Evelien Kapsalon Annemarie Aben Reclame Cuijk Kersten Assurantiƫn Autoservice VDB Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.