Bied en win gesigneerde shirts!

De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 03 februari 2018 15:15 door Willem Bardoel

De cataloguslijst voor de goederen- en dienstenveiling, welke op zaterdag 10 maart a.s. wordt gehouden, groeit gestaag en bevat inmiddels vele mooie, maar ook bijzondere kavels om deze veiling in alle opzichten te doen slagen ten gunste van onze voetbalvereniging. De Veilingcommissie is erin geslaagd om enkele bijzondere topstukken te kunnen vergaren, zoals een gesigneerd voetbalshirt van Lieke Martens uit Barcelona, voorheen woonachtig in Bergen (L) en een ingelijst en gesigneerd shirt door de huidige selectie van N.E.C., Nijmegen.

Beste voetbalster ter wereld
Lieke Martens heeft in de zomer van 2017 alle harten van het Nederlandse volk veroverd. De altijd goedlachse linksbuiten speelde een geweldig Europees Kampioenschap. Op dit kampioenschap werd Lieke kampioen met het Nederlands Vrouwenelftal en is de Oranje-international verkozen tot beste Europese speelster. Het droomjaar werd eind 2017 ook nog beloond met de titel beste voetbalster ter wereld.

Kortom, de linksbuiten van FC Barcelona en Oranje werd door de FIFA verkozen en kende een fantastisch jaar waarin ze een toptransfer naar FC Barcelona verdiende en de Europese titel won met de Oranjevrouwen. Zo staat ze plots schouder aan schouder met Cristiano Ronaldo, die dezelfde prijs heeft gewonnen bij de heren. Iedereen zou toch wel een gesigneerd voetbalshirt van Lieke willen hebben!

Gesigneerd shirt N.E.C.
Daarnaast heeft de Veilingcommissie een ingelijst en gesigneerd voetbalshirt door de huidige selectie van N.E.C. weten te verkrijgen. N.E.C. is een professionele voetbalvereniging, opgericht op 11 april 1910, na een fusie tussen Eendracht en NVV Nijmegen. N.E.C. is de voetbalclub in Nijmegen die ook in onze regio alom bekendheid geniet en vele supporters heeft, ook in Oeffelt. 

De club speelt in het Goffertstadion dat plaats biedt aan 12.500 toeschouwers. N.E.C. speelt in de Jupiler League (Eerste divisie) en staat op dit moment bovenaan met 46 punten en is daardoor zeker van de play-offs. De beloning van het winnen van een periodetitel is een ticket voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Jong Ajax (eerste Periodekampioen en tweede met 45 punten) maakt daar in ieder geval geen aanspraak op omdat belofteploegen niet kunnen promoveren. De echte strijd om promotie gaat nu dus tussen N.E.C. en Fortuna Sittard.

Dus kom op zaterdag 10 maart a.s. naar de veiling, bied en koop deze bijzondere voetbalshirts. Dit kun en mag je niet missen!

Maar er zijn veel meer items/kavels. Je vindt deze items/kavels via de link. Heb je zelf nog een leuk veilingsitem of idee, mail dan de veilingcommissie.

Tekst: Fons van Heusden

« ga terug
Kapsalon Annemarie Evelien Spar Boere Autoservice VDB Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Aben Reclame Cuijk