De Zwaluw 100 jaar

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 47

Helikoptervlucht 'fantastische ervaring' voor John Hutten

Tijdens de goederen- en dienstenveiling was door Kersten Assurantiën een kavel (nr. 100) ingebracht: ‘helikopter vlucht boven Oeffelt en Land van Cuijk’. De koper van het kavel was destijds John Hutten uit Oeffelt. Afgelopen zaterdag was het zover. Het weer was goed en daarmee het uitzicht prachtig! 

lees meer

Nagenieten van het jubileumweekend

Het is al weer twee maanden geleden dat het 100-jarig jubileum op grootste wijze gevierd is. Eén van de hoogtepunten was de jubileumwedstrijd tegen de oud-internationals. Op deze dag, waarbij ook de pannavoetballers Tom Vegter en Nassar El Jackson en onze jeugd in actie kwamen, was de Vrije Media Groep aanwezig. Zij maakten deze leuke rapportage.

lees meer

Foto’s onvergetelijk eeuwfeest De Zwaluw

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Althans, zo luidt het gezegde. In dit geval gaat die vlieger niet (helemaal) op. Bij het jubileumweekeinde van De Zwaluw moet je bij zijn geweest. Pas dan kan en mag je erover meepraten. Het was namelijk vier dagen lang één groot feest, een ervaring om nooit te vergeten.

lees meer

Dank voor prachtig eeuwfeest

Het is al meer dan een week geleden maar nog altijd kijken we vol trots terug op ons eeuwfeest. Van donderdag tot zondagavond hebben we als één vereniging, als een grote familie met vrienden en bekenden mogen genieten van een prachtig jubileumweekend met heel veel hoogtepunten. 

lees meer

Nieuwe sponsors op het shirt van De Zwaluw

Het vertrouwde logo van Kombi Bouwmaterialen/de Cup BV verdwijnt van het shirt van De Zwaluw. Het Udense bedrijf van vader Wiel en zoon Stan Cuppen stopt na acht jaar als hoofdsponsor van onze vereniging. Sinds 2010 was Kombi op het blauwwitte tricot aanwezig. Tijdens het eeuwfeest nam De Zwaluw op gepaste wijze afscheid van Kombi.

lees meer

Koning, KNVB en De Zwaluw onderscheiden Zwaluwleden

Het 100-jarig bestaan was naast een uitstekende gelegenheid om te feesten, ook een goed moment om terug te kijken naar de mooie historie. In het oog springen mooie sportieve momenten, soms ook droevige. Uiteindelijk valt of staat de club bij de hulp van alle vrijwilligers.

lees meer

Afhaal en aankoop jubileumboek 15 juni

Op zaterdagmiddag tijdens het jubileum werd het jubileumboek gepresenteerd. Een speciale commissie heeft veel energie gestoken in het prachtige boekwerk, waarin uitgebreid wordt teruggeblikt op de rijke historie van onze club. 

lees meer

Zinderende apotheose voor Zwaluwdames

Enkele maanden geleden leek het alsof het dameselftal een platte kar nodig had met winterbanden, bij wijze van spreken. Door een gelijkspel en twee verliespartijen, tegen DSV VR1 en Hapse Boys VR2, moet deze platte kar veilig gesteld worden in de laatste en allesbeslissende speelronde. 

lees meer

Trots overheerst na mislopen promotie

Uitgerekend op de dag van het 100-jarige jubileum van De Zwaluw speelde het eerste de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De terugwedstrijd tegen RKKSV uit Kruisstraat, waar uit met 2-1 verloren werd. Supportersclub Les Bleus zorgde voor sfeervolle taferelen bij aanvang van de wedstrijd en het in groten getale aanwezige publiek maakte zich op voor een spannend duel. 

lees meer

Hartelijk gefeliciteerd met voetbalvereniging De Zwaluw!

Een bijzondere dag. Voetbalvereniging De Zwaluw bestaat op de kop af 100 jaar. Het bestuur wil via deze weg iedereen – (oud)-leden, vrijwilligers en supporters – feliciteren met het jubileum van onze prachtige club. Dit weekeinde zullen we op het eeuwfeest met elkaar proosten op dit heugelijke feit. 

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 47

Kersten Assurantiën Hoofdsponsor Van Alem Fotografie Spar Boere Evelien Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Atlantic Power Security Art