De Zwaluw 100 jaar

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 15
  • pagina: 
  • 1

Bied en win gesigneerde shirts!

De cataloguslijst voor de goederen- en dienstenveiling, welke op zaterdag 10 maart a.s. wordt gehouden, groeit gestaag en bevat inmiddels vele mooie, maar ook bijzondere kavels om deze veiling in alle opzichten te doen slagen ten gunste van onze voetbalvereniging. De Veilingcommissie is erin geslaagd om enkele bijzondere topstukken te kunnen vergaren, zoals een gesigneerd voetbalshirt van Lieke Martens uit Barcelona, voorheen woonachtig in Bergen (L) en een ingelijst en gesigneerd shirt door de huidige selectie van N.E.C., Nijmegen.

lees meer

Bied op de skybox van Bavaria

Op de cataloguslijst voor de goederen- en dienstenveiling op zaterdag 10 maart a.s. staan inmiddels vele mooie, maar ook bijzondere items om aan deze veiling een extra accent te geven. Door de Veilingcommissie worden initiatieven ontplooid om bijzondere topstukken voor de veiling te kunnen verkrijgen.

lees meer

Win Pronkzitting VIP arrangement

Vele mooie items staan op de lijst voor de jubileumsveiling. Eén daarvan is het Pronkzitting VIP arrangement van de Leemknèjers. De hoogtste bieder mag met een gast de pronkzitting van 2019 als een VIP beleven. De winnaars worden opgehaald en thuisgebracht door Jan van Gelder. De VIP's mogen samen met de carnavalsvereniging binnen.

lees meer

Items voor goederen- en dienstenveiling

In het kader van het 100-jarig bestaan van VV De Zwaluw zal De Kleppenburg op 10 maart 2018 het decor zijn voor een grootse Goederen- en Dienstenveiling. Doel van deze veiling is om geld bij elkaar te brengen voor de kantine.

lees meer

Digitale inschrijving jubileumboek

Vele enthousiaste mensen hebben genoten van de foto en documenten presentatie. Gehouden in het weekend van 2 en 3 december. Zij hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om voor in te schrijven voor een jubileumboek. 

lees meer

Presentatie foto's en documenten jubileum

De commissie rondom het jubileumboek van De Zwaluw nodigt iedereen via deze weg uit om op zaterdag 2 (van 13.00 tot 17.00 uur) en zondag 3 december (11.00 tot 15.00 uur) om een bezoek te brengen aan het manifest van onze voetbalvereniging dat plaatsvindt in de Kleppenburg.

lees meer

Vernielingen aan sponsordoek

Tijdens het toevoegen van een nieuwe sponsor voor het jubileum op het doek, heeft Aben op dinsdag 28 november vernielingen aangetroffen. Deze zijn waarschijnlijk tussen vrijdag 24 november en zondag 26 november aangebracht door vandalen. Als iemand hier iets van gezien heeft of gehoord van heeft, graag deze informatie doorgeven aan Michel van Heusden. De kosten voor het herstellen zullen verhaald worden op de vandalisten.

lees meer

Jubileumtenues De Zwaluw 1 en 2

De Zwaluw 1 en 2 spelen dit seizoen in een speciaal tenue. De Oeffeltse voetbalvereniging heeft voor de voetbaljaargang waarin ze haar 100ste verjaardag viert, een jubileumtricot laten ontwerpen. Deze werd afgelopen zaterdag tijdens de Kick-Off, vlak voor de wedstrijd van ons eerste elftal tegen GVV’57, gepresenteerd aan het publiek.

lees meer

Selecties senioren: Van start met de Kick Off

Na weken van trainingen, oefen- en bekerwedstrijden gaat het seizoen nu eindelijk beginnen. En dat gebeurd dit jaar nog feestelijker dan normaal. Het is immers de start van ons jubilieumseizoen! De Kick Off is nu eenmalig uitgebreid met het maken van de clubfoto voor het jubileumboek en natuurlijk de feestavond.

lees meer

Kick Off in het teken van jubileum

Zoals jullie wellicht allemaal weten bestaat aan het einde van het seizoen onze voetbalclub 100 jaar. Op 7 juni 1918 werd onze vereniging opgericht en dit seizoen gaan we dit jubileum vieren en hoe! 

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 15
  • pagina: 
  • 1

Evelien Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Atlantic Power Spar Boere Kapsalon Annemarie Security Art Hoofdsponsor Kersten Assurantiƫn