De Zwaluw 100 jaar

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 31

Eens kijken wat we ervan gebrouwen hebben…

Tijdens de goederen- en dienstenveiling was een van de opvallendste en ludiekste  items (immers ontstaan bij een pubquiz) kavelnummer 149: “een halve dag bierbrouwen tijdens workshop bij Giel thuis, recept naar keuze. Circa 30 liter bier op de fles aangeboden door Giel Ermers”.

lees meer

Clip: De Zwaluw verslaat ook Astrantia

Nadat Rick Vissers zondag al filmde bij De Zwaluw - VCO, deed hij dat opnieuw bij de wedstrijd tegen Astrantia. Hij heeft de beelden van de wedstrijd comprimeerd tot een samenvatting van ruim zes minuten, waarin te zien is hoe De Zwaluw de zevende wedstrijd op rij won. Rick maakt in het jaar dat de club 100 jaar bestaat opnames van verschillende activiteiten en zal hier uiteindelijk een documentaire van maken.

lees meer

Voorverkoop jubileumwedstrijd en -feest gestart

Het eeuwfeest van voetbalvereniging De Zwaluw uit Oeffelt komt steeds dichterbij. De jubileumcommissie heeft een schitterend programma in elkaar geknutseld, maar het hoogtepunt vindt toch wel op zaterdag plaats.

lees meer

Uitgebreide toelichting jubileumweekend activiteiten

Op donderdag 7 juni is zover. Dan bestaat voetbalvereniging De Zwaluw precies 100 jaar. Dit jubileum van onze club gaan we uitgebreid vieren met een jubileumweekend, om precies te zijn van donderdag 7 tot en met zondag 10 juni. Er zijn dan veel activiteiten, waar we alllemaal al lange tijd naar uitkijken. Hier is een overzicht te vinden met een beschrijving van de activiteiten.

lees meer

Clinic voor alle jeugdleden met topfreestylers

De Zwaluw bestaat dit seizoen honderd jaar. Deze gedenkwaardige verjaardag wordt groots gevierd door onze vereniging en door onze leden. Ook de jeugdleden van de voetbalvereniging worden niet vergeten. 

lees meer

Clip: 't Urst van De Zwaluw

Documentairemaker én De Zwaluw-jeugdspeler Rick Vissers heeft inmiddels ook zijn tweede clip klaar. Dit keer richtte hij zijn professionele camera op het eerste elftal. Zo maakte hij afgelopen zondag een reportage van de wedstrijd tegen VCO. Een succes werd dat zeker, ook door de doelpuntenmachine die ons vlaggenschip de laatste wedstrijden is. Alle negen treffers – De Zwaluw won met 7-2 – legde hij op beeld vast.

lees meer

Jubileumactie bij SPAR Boere

Supermarkt SPAR Boere, trouwe sponsor van De Zwaluw, heeft een speciale actie voor ons Jubileumweekend. Door boodschappen te doen bij de SPAR maak je kans op één van de vier VIP kaarten voor de wedstrijd tegen de ex-internationals! Je kunt de wedstrijd zien, krijgt een hapje en een drankje, en kunt de ex-internationals na de wedstrijd nog ontmoeten.

lees meer

Dorpsbrunch bij De Zwaluw op jubileumzondag

Voetbalvereniging De Zwaluw organiseert op de zondag van het jubileumweekend een dorpsbrunch voor al haar leden en mensen uit Oeffelt. Op 10 juni van 11.30 tot 13.30 uur wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om gebruik te maken van deze brunch met fruhshoppen. Dit houdt in dat het evenement plaats zal vinden aan lange tafels. Als de weergoden ons gunstig gezind zijn, zullen we gezellig met z’n allen buiten gaan brunchen.

lees meer

Definitieve programma jubileumweekend

Na een geslaagde Kick-off, een fantastisch verlopen goederen- en dienstenveiling gaan we rap naar de volgende feestelijke aangelegenheid, namelijk het jubileumweekend met het vieren van het 100-jarige bestaan van onze vereniging!

lees meer

Jubileumboek in afrondende fase

Bijna is het zo ver, het jubileumboek bevindt zich in een afrondingsfase. Er wordt door de commissie nog de laatste hand gelegd aan enkele details. Inmiddels hebben zich rond 200 mensen ingeschreven voor een boek. Wij willen nogmaals benadrukken dat het voor ons erg belangrijks is om in te schrijven.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 31

Kersten Assurantiën Security Art Van Neerven Sport Hoofdsponsor Spar Boere Kapsalon Annemarie Evelien Van Alem Fotografie Atlantic Power