De Zwaluw 100 jaar

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 19
  • pagina: 
  • 1

Prachtige opbrengst veiling maakt verbouwing kantine mogelijk

Op zaterdag 10 maart vond de goederen- en dienstenveiling van onze voetbalclub plaats voor een verbouwing van de kantine. Veel mooie kavels werden geveild. Op de dag van de veiling en zelfs nog tíjdens de veiling werden er nog nieuwe goederen en diensten aangeboden om te veilen.

lees meer

Clip: voorbereiding op de veiling

Daar is ‘ie dan. De eerste clip van ‘documentairemaker’ Rick Vissers, student audiovisuele technologie én voetballer van onze eigen Onder-19. Een video ter aankondiging van de goederen- en dienstenveiling van De Zwaluw, van komende zaterdag (10 maart) in De Kleppenburg in Oeffelt. Woorden zijn hier overbodig. Check de clip.

lees meer

Docu over jubileumjaar De Zwaluw

Het jubileumjaar van voetbalvereniging De Zwaluw wordt op beeld vastgelegd. De jonge Oeffeltse documentairemaker Rick Vissers (17) volgt de club uit zijn woonplaats rondom haar 100-jarig bestaan. Hij is daar al vanaf begin dit kalenderjaar mee bezig. Zo filmt Vissers naast de jubileumfestiviteiten ook de voorbereidingen en andere evenementen.

lees meer

Kom, bied en koop bij de veiling!

De avond van 10 maart 2018 nadert met forse schreden. Het is de avond waarop de goederen- en dienstenveiling van onze voetbalvereniging De Zwaluw in gemeenschapshuis ”de Kleppenburg” zal worden gehouden. 

lees meer

Bied en win gesigneerde shirts!

De cataloguslijst voor de goederen- en dienstenveiling, welke op zaterdag 10 maart a.s. wordt gehouden, groeit gestaag en bevat inmiddels vele mooie, maar ook bijzondere kavels om deze veiling in alle opzichten te doen slagen ten gunste van onze voetbalvereniging. De Veilingcommissie is erin geslaagd om enkele bijzondere topstukken te kunnen vergaren, zoals een gesigneerd voetbalshirt van Lieke Martens uit Barcelona, voorheen woonachtig in Bergen (L) en een ingelijst en gesigneerd shirt door de huidige selectie van N.E.C., Nijmegen.

lees meer

Bied op de skybox van Bavaria

Op de cataloguslijst voor de goederen- en dienstenveiling op zaterdag 10 maart a.s. staan inmiddels vele mooie, maar ook bijzondere items om aan deze veiling een extra accent te geven. Door de Veilingcommissie worden initiatieven ontplooid om bijzondere topstukken voor de veiling te kunnen verkrijgen.

lees meer

Win Pronkzitting VIP arrangement

Vele mooie items staan op de lijst voor de jubileumsveiling. Eén daarvan is het Pronkzitting VIP arrangement van de Leemknèjers. De hoogtste bieder mag met een gast de pronkzitting van 2019 als een VIP beleven. De winnaars worden opgehaald en thuisgebracht door Jan van Gelder. De VIP's mogen samen met de carnavalsvereniging binnen.

lees meer

Items voor goederen- en dienstenveiling

In het kader van het 100-jarig bestaan van VV De Zwaluw zal De Kleppenburg op 10 maart 2018 het decor zijn voor een grootse Goederen- en Dienstenveiling. Doel van deze veiling is om geld bij elkaar te brengen voor de kantine.

lees meer

Digitale inschrijving jubileumboek

Vele enthousiaste mensen hebben genoten van de foto en documenten presentatie. Gehouden in het weekend van 2 en 3 december. Zij hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om voor in te schrijven voor een jubileumboek. 

lees meer

Presentatie foto's en documenten jubileum

De commissie rondom het jubileumboek van De Zwaluw nodigt iedereen via deze weg uit om op zaterdag 2 (van 13.00 tot 17.00 uur) en zondag 3 december (11.00 tot 15.00 uur) om een bezoek te brengen aan het manifest van onze voetbalvereniging dat plaatsvindt in de Kleppenburg.

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 19
  • pagina: 
  • 1

Evelien Atlantic Power Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Hoofdsponsor Kersten Assurantiƫn Security Art Spar Boere Van Neerven Sport