Lid worden

Voetbalvereniging De Zwaluw uit Oeffelt is de gezelligste club van de regio. Voetbal is voor de Oeffeltse club die sinds 1918 bestaat meer dan alleen tegen een bal aan trappen.Voetballen op Sportpark Hogehoek is als samenkomen met vrienden na een bewogen school- of werkdag, als ontspanning na een drukke tijd. Een, twee of drie keer in de week. Ieder jeugdteam – op de vijfjarigen na – traint twee keer in de week en speelt op zaterdag een wedstrijd. Dit doet de selectie ook. Een speler van een lager seniorenteam bepaalt zelf of hij traint. Maar ook als er niet gevoetbald wordt, tikt de Oeffeltse klok door. Wat te denken van teamfeesten, darttoernooien, sportdagen, het organiseren van het Zwaluwtourspel of de afsluitingsdag van het Zwaluwen Jeugd actie ten behoeve van gehandicapte kinderen. Het hele jaar door vervult De Zwaluw een maatschappelijke functie waarbij plezier, winnen en ontwikkeling samengaan. Spelen bij de gezelligste voetbalclub van de regio? Wordt dan nu lid bij voetbalvereniging De Zwaluw!

De Zwaluw heeft in elke leeftijdscategorie minimaal één team, dus instromen is altijd mogelijk. Ben je overtuigd? Vul het digitale formulier onderaan deze pagina in.

Contributie seizoen 2018-2019

O7/O9 € 72,00
O11 € 74,50
O13 € 83,25
O15 € 90,50
O17 € 102,00
O19 € 114,25
Senioren & Veteranen € 160   
Zelfvoetballende jeugdleiders                € 83,25                   
Rustenende leden € 27,00


VV De Zwaluw werkt met een automatische machtiging.
Bij aanmelding vragen wij om ondertekening van de toestemmingsverklaring (klik hier voor dat formulier).

(dd-mm-jjjj)
Kersten Assurantiën Atlantic Power Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Alem Fotografie Spar Boere Kapsalon Annemarie Kombi Bouwmaterialen Van Neerven Sport Security Art Autoservice VDB Evelien