In de media

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 17
  • pagina: 
  • 1

DG: Klap raakt Titselaar hard

De Gelderlander besteedt aandacht aan de onfortuinlijke Dennis Titselaar. "Hij was niet ver verwijderd van de eerste speelminuten sinds 13 november 2011 toen het noodlot weer toeslag. De Zwaluw-speler Dennis Titselaar ging eind januari tijdens een training door zijn rechterknie. Gevolg: een scheurtje in zijn voorste kruisband waaraan hij eerder aan geopereerd was."

lees meer

DG: 'De Zwaluw dankt invallers'

"De Zwaluw mag na de winst op hekkensluiter SC St. Hubert de invallers bedanken", staat er in De Gelderlander. In het regionale dagblad wordt aandacht geschonken aan de zege op de nummer laatst (2-0). "Dankzij Gijs Janssen (1-0, net na rust) en Milan Haerkens, een 15-jarige debutant bij de Oeffeltenaren, zette de ploeg van trainer Dick Regeling St. Hubert aan de kant met 2-0."

lees meer

DG: 'De Koningin wist wie ik was'

Hoe koningin Beatrix overkwam? "Als een gewoon iemand, maar wel iemand met uitstraling." Dat zei Willy Hendriks in De Gelderlander van 30 januari over het bezoek van Hare Majesteit in 2009 aan onze vereniging. Het regionale dagblad interviewde mensen uit de buurt die met de koningin in aanraking kwamen. 

lees meer

DG: Juliana Mill laat naast De Zwaluw

De Zwaluw kwam zondag, ondanks een 2-0 voorsprong, niet verder dan een punt tegen het hoog ingeschatte Juliana Mill. Net voor het einde van de wedstrijd scoorde de Millse formatie de gelijkmaker. "Hoe een simpel en behoorlijk suf inhaalduel in de middenmoot van de vijfde klasse G kan eindigen als een hectisch schouwspel, waarin de gemoederen hoog oplopen", laat De Gelderlander optekenen

lees meer

DG: Vierde inbraak in jaar

Ook aandacht van De Gelderlander voor de zoveelste inbraak bij onze voetbalvereniging. "Voor de vierde keer in een jaar tijd is er ingebroken op het sportpark van voetbalvereniging De Zwaluw in Oeffelt. Voorzitter Peter Coenen spreekt van een ramp", bericht de site van het dagblad.

lees meer

DG: De Zwaluw baalt van Olympia'18

Na het niet doorgaan van de overstap van trainer Danny Claassen naar De Zwaluw - hij vertrekt immers naar Olympia'18 - opent De Gelderlander met koeienletters dat de Oeffeltse club baalt van Olympia'18. "Bij Olympia wisten ze dat Claassen een contract bij ons had getekend", zegt voorzitter Peter Coenen.

lees meer

Gerda Fransen duizendpoot De Zwaluw

BOXMEER - In de vaste sportrubriek De Sluitpost van nieuwsblad De Maas Driehoek en Stadskrant Grave staat dit seizoen wekelijks de 'twaalfde man' in de schijnwerpers. Geen team kan immers zonder supporters. 

lees meer

DG: Blauw, wit en het oranjegevoel

De Gelderlander portreerde in aanloop naar de regionale verkiezingen De Zwaluw-voorzitter Willy Hendriks-Van Haren. Naast de vrijwilligersbaan bij de Oeffeltenaren is ze ook politicus. "Wat het leukste is om te doen? Ik doe het allebei met heel veel plezier. Dat meen ik echt."

lees meer

De Zwaluw in docu 'Beatrix, majesteit'

In een documentaire van Michiel van Erp over onze Koningin, die op eerste kerstdag uitgezonden werd, komt onze voetbalvereniging op de Nederlandse televisie. De documentaire, die 'Beatrix, majesteit' heet, is een zoektocht naar de emoties en drijfveren van onze koningin.

lees meer

DG: De Zwaluw als gespreid bedje

Teun Jacobs vertrok, John Boeijen kwam. De Cuijkenaar heeft sinds de zomer de eindverantwoordelijkheid bij De Zwaluw. De oefenmeester is blij met zijn klus in Oeffelt, zo laat hij in De Gelderlander weten. "Het is een uitermate goed gestructureerde vereniging."

lees meer
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 17
  • pagina: 
  • 1

Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kapsalon Annemarie Spar Boere Van Neerven Sport Kombi Bouwmaterialen Kersten Assurantiƫn Atlantic Power Security Art Van Alem Fotografie Evelien Autoservice VDB