Fysiotherapie

Eerder is er in de Zwaluwbode melding gemaakt van Clubzorg. Intussen is deze service van bewegingscentrum Maassen voor voetbalvereniging De Zwaluw officieel van kracht. Ieder lid van onze club met een aanvullende ziektekostenverzekering kan hier vanaf nu gebruik van maken. Het Boxmeerse Maassen is mede initiatiefnemer van Clubzorg. Hier kan men terecht met zijn of haar sportblessure.

Clubzorg is een regionale gezondheidsservice voor verenigingen en bestaat uit systematische voorlichting, educatie en begeleiding op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Clubzorg bestaat uit een pakket van maatregelen dat wordt aangeboden door Sportgeneeskunde Nederland in samenwerking met Sportbedrijf Venlo en SMA-Vitaal. Door Clubzorg worden blessures voorkomen en de sporter met klachten herstelt sneller doordat hij/zij snel de weg weet te vinden in de sportgezondheidszorg. Doel is bewustwording creëren bij verenigingen en sporters op het gebied van verantwoord sporten.

Zwaluwleden met een sportblessure kunnen zich per mail of telefonisch melden bij Advies en Bewegingscentrum Maassen met opgave van vereniging en aard van blessure. Maassen is te vinden aan de Rembrandt van Rijnstraat 3 in Boxmeer en bereikbaar via het telefoonnummer (0485) 52 33 00, mail of website.

Selectieleden zullen zo nodig worden doorverwezen door clubverzorger Eric Jilissen.

Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Evelien Kapsalon Annemarie Aben Reclame Cuijk Autoservice VDB Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere