Indeling senioren 2024-2025

6 juni 14:00  Na verschillende keren overleg te hebben gehad met leiding lagere teams, trainers selecties en soms individuele gesprekken is er een indeling tot stand gekomen voor het komende seizoen. meer »

Terugblik laatste wedstrijden '23/'24

29 mei 10:15  Nog één keer blikken we terug op de wedstrijden die gespeeld zijn. Deze maal slechts 2 teams die in actie kwamen. Zwaluw 1 maakte zich op voor de laatste wedstrijd van het seizoen. Uit tegen hekkensluiter Resia uit Wellerlooi zou het team van Remco Arts goed willen afsluiten. Op vrijdagavond speelden onze Vrouwen 30+ de laatste wedstrijden van het seizoen.meer »

Wijzigen lidmaatschap

24 mei 9:30  Het einde van het seizoen nadert. Voor sommige leden een reden om een andere hobby te gaan uitoefenen of na jaren voetbalplezier er mee te stoppen.meer »

22 mei 15:00  Het seizoen voor bijna alle teams zit erop. De ouderwetse seizoensafsluiting van de Zwaluw vond plaats. Het werd prachtige zonnige dag met dank aan onze supportersclub die de organisatie van deze dag op zich nam. Daarnaast verkocht Rik Liebrand appeltaartpunten voor het goede doel en was er een glansrol voor Zwaluw 1.meer »

15 mei 11:45  We mogen hem voor ons damesteam met dikke letters typen. 12-05-2024. Het was de dag dat onze dames het kampioenschap konden pakken. Vanwege het belang van deze wedstrijd beginnen we onze terugblik met deze wedstrijd. Natuurlijk kwam Zwaluw 1 eveneens in actie, net als alle andere teams. meer »

Zwaluw dames officieus kampioen

8 mei 17:15  Op dinsdagavond mochten onze dames aantreden tegen SSA sv Lottum/GFC’33/Wittenhorst Vrouwen 1. Deze wedstrijd zou officieel afgelopen donderdag al gespeeld zijn, maar het noodweer wat in de omgeving van Venlo plaats vond, gooide roet in het eten. Onze dames zaten toen al in de auto, op weg naar Grubbenvorst. In onderling overleg werd de wedstrijd naar een dinsdagavond gezet. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!