Buurtvoetbaltoernooi weer meer dan geslaagd

3 juni 11:30  Zondag 1 juni stond in menig buurt in Oeffelt al geruime tijd omcirkeld deze datum op de kalender. De dag van het buurtvoetbaltoernooi. Ondanks dat met enige angst naar de buienradar werd gekeken konden we dankbaar zijn dat het zeker om te voetballen ideaal weer was. Aan alles was weer gedacht. Springkussens voor de jeugd, een friteswagen voor inwendige mens. Ieder team kreeg een paar bonnen voor wat consumpties en met gezellig muziekje zat de sfeer er weer goed in. meer »

Update verbouwing kantine

24 mei 12:00  De afgelopen weken is er weer hard gewerkt in onze kantine!meer »

Wijzigen lidmaatschap

24 mei 9:30  Het einde van het seizoen nadert. Voor sommige leden een reden om een andere hobby te gaan uitoefenen of na jaren voetbalplezier er mee te stoppen.meer »

22 mei 15:00  Het seizoen voor bijna alle teams zit erop. De ouderwetse seizoensafsluiting van de Zwaluw vond plaats. Het werd prachtige zonnige dag met dank aan onze supportersclub die de organisatie van deze dag op zich nam. Daarnaast verkocht Rik Liebrand appeltaartpunten voor het goede doel en was er een glansrol voor Zwaluw 1.meer »

Seizoensafsluiting maandag 20 mei

18 mei 14:15  Seizoensafsluiting maandag 20 meimeer »

15 mei 11:45  We mogen hem voor ons damesteam met dikke letters typen. 12-05-2024. Het was de dag dat onze dames het kampioenschap konden pakken. Vanwege het belang van deze wedstrijd beginnen we onze terugblik met deze wedstrijd. Natuurlijk kwam Zwaluw 1 eveneens in actie, net als alle andere teams. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!